Pages

Total Pageviews

Monday, February 20, 2017

Mr Arrogant yang sangat Arrogant..

hai blog..
aq just nk ckp, aq da buntu mcm mne nak buat kan sseorang llaki tu untuk rendahkan ego dye.. well, ni smua pasl Mr arrogant tu..
dye da buatkan aq ucapakn kata sayang.. n after that,dye hilang dengan ungkapan, Falling to someone.. Capital A..
okay Mr Arrogant, tanx sbb jjur.. senang hati awk brubah.. mudah sgt hati awk tu berubah.. n tanx sbb da buat In syg N.. k daaaa

Tuesday, February 14, 2017

my degree life.. i love my degree life very much.. n i LOVE someone with capital N..

hello my blog yang hampir mencapai tahap pengkaratan yang teruk..
hahahahahha.. s
just like my entry..
aq just nk show my memory of my degree life at uitm Puncak Alam as Town Planning Student..
oklah,, ckp byk pon xbest,,  moh lah kite..













Tuesday, February 10, 2015

buta

salam semua.. ni fist entry aq untuk tahun 2015 ni..
tajuk entry aku kali ni,, berkenaan buta.. bukan sesekali mnjurus kepada orang buta,,tp mnjurus kpd cinta yang dibutakan,, manusia sggup butakan hati dye untuk sesorang yang dia sayang.. dye xnmpak orang lain yang jauh lebuh sayangkan dia.. tu lah buta yang hakiki pade aku,, dah lah,, aku pena,, penat penat

Saturday, November 22, 2014

TANEP

okay,, lame tersangat baru aku update kan..
post kali ni pasal ape yang aku rasa sekarang ni..
hari ni 23hb11buln2014.. maksudnya da 10 hari tarikh aku lahir berlalu.. 
sekali pon dye x wish dalam mase ni..
aku tak tau ape alasan dye..
tapi yang aku tahu sgt,, alasan dye mmglah dye x ingat..
aku penat mungkin sekarang ni.. ni lah pertama kali aku rasa aku betul2 penat.. mungkin betul kate someone,, jiwa aku da mati.. sbb aku dah terlalu penat sayang pada orang yang sayang orang lain.. 
berubah,, itulah fasa yang perlu aku lalui sekarang ni,, dan BERUBAH juga adalah fasa yang dye da lalui sebelum aku.. 
Berubah tanpa aku ketahui,,
berubah tanpa sebab..
hati kau mmg senang berubah kan..
semudah ABC kan wahai insan..
Ye , Aku benar2 PENAT.. 

Friday, December 27, 2013

mid term yg mmbosankan..

salam kpd kalian yg TERbace ntry aku ni.. TER okay.. hehehe..
tengok je ntry kali ni msti korg tau kn,, aku tengah midterm break ni.. buhsan yg teramat midterm kali ni.. nk tau sbb ape?? assgment x siap lagi.. 
sem ni,, insyaAllah sem yg terakhir aku kat LONDON Celup a.k.a Lendu Alor Gajah.. 
doakan lah ye kawan2.. 
sem ni ade 5 subjek PAD yg berbilang kaum dan sati subjek LAW.. terbeliak mate eden .. 
ha,, satu lagi nk story,, aritu,, 21 hb Disember,, salah seorg kawan aku Nur Liyana Nabila telah selamat melangsungkan perkahwinan dye dengan suami dye achid.. hehehe.. aku xtau nme penuh dye.. maaf lah ye.. -.-.. hari tu,, kiteorg,, PABLO2 telah bersatu kmbali walaupun still x ckup korem sbb Nor Haslina xde.. sbb dye ade hal ari tu.. tapi xpe,, nnt ade jodoh,, kiteorg akn jumpe dan melengkapkan konep PABLO tu ye.. hehehe.. insyaAllah,, bulan mac tahun depan (2014) sorang lagi kawan a.k.a Pablo Nur Syazwani akan melangsungkan perkahwinan dye dengan tunang dye Ferdinal kalau aku x silap.. koteorg pggil Ferri je.. hehehe.. okay lah,, penat nak citer pnjang2.. kat sini ,, aku nak nukilkan sedikit gmba kiteorg ari tu ye.. JOM TENGOK.. =)








okay,, ni pulak gamba kiteorg MAKAN smpai kenyang kt steambot ape tah namenye,. aku ni PELUPA.. hahaha.. 
KAMI MEMANG SUKA MAKAN.. =)
 pika yg comel n suke makan .. =)
 ina yang sepertinya ,, sudah kekenyangan.. =)
 wani,, seri pengantin dye ni.. insyaAllah tahun depan ye beb.. =)
 kerakusan.. hahhahaha
 sedap n not bad lah.. =)
 xyah komen lah ye.. aptb..

si comel yana babam kite ni.. =)
Okay,, ni je wat mase ni.. 
wassalam ye kawan2.. =)

Wednesday, June 19, 2013

semester yang penuh dengan kebizian..

hohoho..
aku just nak kongsi,, bahawasanya sem ni memang buat orang pecah kepala..tapi aq still dengan kepala aq yang rilexx je..
biasalah,, ske wat keje last minute.. k bye.. adios..
=)

Tuesday, May 28, 2013

saje saje..

assalamualaikum kengkawan.. lntak lah lau ade yg x bce pon.. hehehe..
aq sbnrnye xde citer pon nk citer kt sni.. sbb xde citer lh..
tapi tibe2 ,cm ade citer je yg trlintasa dekat otak aku ni..
okay,, cerite dye mcm ni..
aq rse lah kan,, sekarang ni aq mcm tgah obses dgan drama yg diadaptasikan daripada sebuah novel.. maybe korg tau kot.. popular jugk lh citer kat tv3 tu..
tjuknye Sebenarnya Saya Isteri Dia..
yang aq pelik ni skarang ni..
jarang sangt tau aq obses pade citer melayu..
klau cerite korea tu mcm make sense jugk.. ni cerita mlayu..
nak kate drpi novel,, ase jgk citer dri novel yg aq x suke.. wlaupun aq fall in love ngn novel tu..
pelik betul lah.. xkan sbb pelakon kot??
hish,, kompius mak..
aq punye obses,, sggup aq dok godeh lman web yg ade url tuk download citer ni..
cari punyer cari,, alhamdulillah dapt lah jugk..
hah,, satu lagi,, aq bole pulak g beli novel tu.. pdahal aq da ksuntukan duit..
haish,, btul2 obses ni..
but overrall mmg superb lah citer ni..
8 or 0 aq da nk alek melake da,, nmpknye mmg kne tggu download je lah..
(kate xde citer,, tapi dok bercerite jugak,, apelah ko ni syiera) hehehe..